Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Еееееееееееееееееее де е!Втилявате се.От 2 седмици ми се строши 166-така и знаете ли колко съм си добре.Сутрин права само чик и стартер не чувам-пали.Полсе дизела туи онуи.Нема туи онуи.
    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
      Еееееееееееееееееее де е!Втилявате се.От 2 седмици ми се строши 166-така и знаете ли колко съм си добре.Сутрин права само чик и стартер не чувам-пали.Полсе дизела туи онуи.Нема туи онуи.
      Нека ти замръзне нафтата пък да видиме дали няма да чуеш стартера.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
        Добавчици, добавчици - и ще чуваш моторетката.
        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
          С тея неща дето съм и нахакал ш замръзне кога цъфнат налъмите.
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
            Добавчици, добавчици - и ще чуваш моторетката.
            Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
            С тея неща дето съм и нахакал ш замръзне кога цъфнат налъмите.
            И аз това имах предвид. Па мое и кило-две бензинец като добавка - и става... дизелов самолет
            Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Абе и аз не знам кво е точно.От Белгия нося една туба слагахме на камионите като ходят нагоре по Швеция,Норвегия по 30 грама на литър и нема никви грижи.

Comment

• Аз сипах някаква на Лики Моли добавка и от тогава паля без проблем.То верно, че се и затопли де, но до -11 не замръзна.
                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• да не се е повредил форума от няколко дни не виждам нови съобщения

Comment

• Много здрави тея наще коли за това не се пише в темата

Comment

• Ами... Късат ни нервите, ама ние си траем
                      Да не се излагаме
                      И после само
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• здрави са си аз само консумативи купувам - сега на това време ме изненадаха спирачните дискове / купих нови и ги вентилирах двойно / ама много е студено сега за смяна и гледам само прогнозите за времето

Comment

• Скоро няма да ги сложиш голям студ го дават пак.

Comment

• Ма верно са мноо здрави тва е единственната алфа дето съм имал и нищо не съм и правил още, на всичкото отгоре почва да върви повече и не се троши
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                              Ма верно са мноо здрави тва е единственната алфа дето съм имал и нищо не съм и правил още, на всичкото отгоре почва да върви повече и не се троши
                              E то Алфа уе Bobo , не е Фиат
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                                Ма верно са мноо здрави тва е единственната алфа дето съм имал и нищо не съм и правил още, на всичкото отгоре почва да върви повече и не се троши
                                Един тука има таксита-една Капа и една 146,и двете са jtd.Скоро трябва да я спре капата,заради това,че става на 10 години.Каза,че не искал здрава кола и затова пак щял да си вземе жабарска-пунто 1,3 jtd.Казва,че тия от пиаците със здравите коли-Шкоди и опели все не са на пиацата.Сещаш ли се къде са?
                                П.П.- Капата е по километраж на 600-700 хиляди километра/кара само с масло Селения Турбодизел 10/40,като го сменя на 15-17 хиляди,че и повече/.Плюс още дватриста върнати.......Слаби са,много са слаби.....

---------- Post added at 08:20 ---------- Previous post was at 08:18 ----------

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                                E то Алфа уе Bobo , не е Фиат
                                Е не е баш алфа,има и от Крома разни работи....
                                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                                X